Leserspørsmål: Hvorfor fashionmoments.blogg.no?

Jeg må bare si: Tusen takk til dere som kommenterer og leser bloggen min hittil!! Dere er skjønne. Dere var såklart kommentar tilbake om dere kommenterer på bloggen min. Bloggen er jo helt ny, men jeg har allerede fått noen lesere og kommentarer. Takk til dere:)

Jeg fikk et leser spørsmål i forrige innlegg hvor det stod: Siden bloggen din her ny, så lurte jeg på: hvorfor heter bloggen din det den heter?:-) Det er alltid morsomt å høre "historiene" om det;)) Liker bloggen din hittil!!<3 - Takk

Grunnen til at bloggen min heter fashionmoments er fordi jeg så en tumblr-side som heter www.vintagemoments.tumblr.com (masse fine bilder, anbefaler å ta en titt). Jeg syntes det navnet var utrolig kult og tenkte at bloggen min kunne hete det. Men så skal jeg jo ikke blogge om "vintage-ting" akkurat, men litt mer om "fashion";) Så da ble den hetende fashionmoments.Lol, for en spennende historie må jeg si:) Håper du fikk svaret på det du lurte på.

Hva er historien bak deres bloggnavn?

 

8 kommentarer

♥ ELISABETHSL

28.des.2010 kl.17:34

ja, altså, min blogg heter elisabethsl.blogg.no, og jeg heter Elisabeth Skogan Lien, altså, ja, du skjønner tegninga :- )

Anette

28.des.2010 kl.17:36

Synes bloggnavnet ditt er kjempesøtt, hehe. :-) Er faktisk jeg som står bak vintagemoments - så gøy at du ble inspirert!

Jeg har jo det minst kule bloggnavnet i hele verden, og historien er egentlig bare den at jeg hadde null inspirasjon til bloggnavn.. :-)

Marthe

28.des.2010 kl.19:42

bloggnavnet ditt er kult !!! <3 <3 <333333
Bloggnavnet er fint det da. TrineCam, fordi jeg heter Trine Camille, og har alltid blitt kalt TrineCam.

Ruth Sofie <3

29.des.2010 kl.14:57

Jeg heter Ruth Sofie, og bloggen min er ruthsofie.blogg.no... det er litt kjedelig

TheCanni - God Jul

29.des.2010 kl.19:03

Blogg navnet mitt kommer av at jeg alltid har likt kaniner så da ble det liksom Canni. Den første bloggen min het Canni men den slettet jeg. Så fant jeg på TheCanni. Ikke så spesielt

♥ ELISABETHSL

29.des.2010 kl.20:42

sv - forresten, har svart på det siste spørsmålet ditt også, skrev det med i det samme innlegget :)

Sofie :)

31.des.2010 kl.12:46

godt nyttår! :D

Skriv en ny kommentar

fashionmoments

fashionmoments

13, Bærum

Mote.Hverdag.Sport.Foto.

Kategorier

Arkiv

hits